Language : Nederlands  -  English  -  

 

 

HOME OVER CS WING FOOK CS Wing Fook Next (right)
CONTACT

Over CS Wing Fook producten

 

Het is voor ons een vereiste producten te leveren van de hoogste kwaliteit hout en papier tegen lagere prijzen dan die van onze concurrenten. Alle producten kunnen worden aangepast aan de klant wensen.

OEM-productie is welkom.

 

Neem contact op met onze sales afdeling

T +852 2671 2138

(Nederlands gesproken)

 

Company address info

 

 

CS Wing Fook is een van de toonaangevende leveranciers van ambachtelijke hout- en papierproducten. De fabrieken staan in Dongguan en Ningbo in China, waar naast uitvaartkisten, urnen en Joss papierkunst ook meubels worden gemaakt.

 

Door de aankoop van streng geselecteerd hout en papier, leveren wij uitsluitend producten van de hoogste materiaal kwaliteit en die met

de grootste precisie handmatig zijn vervaardigd.

CS Wing Fook uitvaartkisten en urnen stralen de warmte en schoonheid uit van hout, waarvoor de beste natuurlijke materialen die vandaag beschikbaar zijn worden gebruikt. De collectie bevat massieve houtsoort constructies, naar keuze blank, gepolitoerd of voorzien van een transparante matte of hoogglans lak, in een breed assortiment aan stijlen leverbaar. De beschikbare houtsoorten zijn eiken, rimu, mahonie, hickory, kersen, esdoorn, paulownia en grenen/vurenhout. Daarnaast leveren wij uitvaartkisten en urnen geproduceerd van maisboard of recycle papier voorzien van een houtnerf printfineer. Zoals van massief hout zijn deze ook in meerdere stijlen en kleuren leverbaar zowel in standaard als, door de klant gewenste, oversized afmetingen.

 

Het Joss papier wordt op traditionele wijze, zeer gedetailleerd, gemaakt door Chinese papier kunstenaars. Wij produceren tevens in opdracht van klanten naar hun eigen ontwerp.    

 

CS Wing Fook levert uitsluitend producten gemaakt van gecertificeerd duurzaam hout.

De producten worden onder andere geleverd aan onze klanten in de VS, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika en Europa.

 

Link to Joss paper Gallery

Urn model  CS-03-01

USD 37.50

Joss papier

Catalogus pagina 46

Nummer A105

USD 2.76

All rights reserved © CS Wing Fook 20122                 HOME | ABOUT US | CASKETS - COFFINS | URNS | JOSS PAPER | CONTACT | LINKS | TERMS AND CONDITIONS | DISCLAIMER         

URNEN